Tang Yau Hoong

Optische illusies, dat is wat je ziet als je naar werken van Tang Yau Hoong kijkt. De uit Maleisië afkomstige grafisch vormgever, annex visuel artist, speelt in zijn werken onder andere met het thema licht. Hij buigt en draait lichtstralen, of geeft ze een surrealistische uitstraling mee als je op twee manieren kijkt.

De eenvoud van zijn werken versterken de uitspattingen van zijn creatieve geest die hij als kunstenaar en grafisch vormgever optimaal benut met een dosis kunde. Vanuit Kuala Lumpur bedient hij zijn klanten, die van over de hele wereld op hem af komen voor grafische opdrachten, t-shirt ontwerpen en kunst op aanvraag. Hij promoot zichzelf ronduit op het internet, maar zijn stijl verkoopt zich vanzelf. Humor en een gezonde dosis realiteitszin maken ieder van zijn schilderijen en ontwerpen uniek.

Kijk naar zijn werken en realiseer je dat niet altijd alles in deze wereld is wat het lijkt. Met die boodschap als leidraad werkt Tang Yau Hoong ijverig door. Op dit moment zijn er slechts een paar autogerelateerde werken te vinden, maar dat zullen er zeker meer worden. Hou deze jonge kunstenaar in de gaten en bezoek vooral zijn website voor een overvloed aan niet- autogerelateerde kunstwerken en ontwerpen die je geheid zullen inspireren.

 

Advertenties

1 reactie

Opgeslagen onder Grafische Vormgeving, Kunstenaars, Moderne Kunst, Schilderijen, Surrealisme

Een Reactie op “Tang Yau Hoong

  1. Pingback: cArt House: Tang Yau Hoong | Dennis Drenthe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s